buurtmakelaar@purmerend.nl | Gineke Slootman 06-12130487

Bouwveld G ligt aan de rand van Kop West in Purmerend en op loopafstand van het centrum. Hier komen 66 sociale huur-appartementen. Het betreft studio’s en twee- en driekamerappartementen. De woningen zijn met name geschikt voor jongeren en starters.

Actuele status Bouwveld G:

Aanbod:
66 sociale huur-appartementen. Het betreft studio’s en twee- en driekamerappartementen.

Er worden 29 woningen verhuurd aan Purmerendse jongeren tot 26 jaar. De overige woningen zijn geschikt voor zowel starters als één- en tweepersoonshuishoudens. De oppervlakte van de woningen varieert van circa 40m² voor een studio tot 60 m² tot 77 m² voor de 2- en 3 kamerappartementen.

Onder het gebouw komt een half verdiepte stallingsgarage. De grotere appartementen krijgen een vaste parkeerplaats, bewoners van de overige woningen parkeren daar waar plek is. Vanuit de stallingsgarage kunnen bewoners via het centrale trappenhuis de woningen bereiken.

Planning:
Start toewijzing/verhuur was in 2018 (4e kwartaal).
Oplevering: week 21 (20 mei t/m 26 mei 2019)

Interesse?
Bouwveld G wordt ontwikkeld door Bouwbedrijf Noordersluis, in opdracht van Intermaris.
Om voor een huurwoning in aanmerking te komen, moet je ingeschreven staan bij www.woonmatchwaterland.nl (iedereen kan zich nu al inschrijven).

De woningen werden eind 2018 gepubliceerd op Woonmatch. En zijn volgens aan de hand van de normale toewijzingsregels toegewezen.
Minimaal 29 woningen worden aangeboden met jongerenkorting. De overige woningen worden doelgroep onafhankelijk toegewezen.

Relevante downloads:

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies in. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Lees onze privacy verklaring. Op deze pagina kun je ook altijd je keuze wijzigen.