buurtmakelaar@purmerend.nl | Gineke Slootman 06-12130487

Bouwveld G ligt aan de rand van Kop West in Purmerend en op loopafstand van het centrum. Hier komen 66 sociale huur-appartementen. Het betreft studio’s en twee- en driekamerappartementen. De woningen zijn met name geschikt voor jongeren en starters.

Actuele status Bouwveld G:

Aanbod:
66 sociale huur-appartementen. Het betreft studio’s en twee- en driekamerappartementen.

Er worden 29 woningen verhuurd aan Purmerendse jongeren tot 26 jaar. De overige woningen zijn geschikt voor zowel starters als één- en tweepersoonshuishoudens. De oppervlakte van de woningen varieert van circa 40m² voor een studio tot 60 m² tot 77 m² voor de 2- en 3 kamerappartementen.

Onder het gebouw komt een half verdiepte stallingsgarage. De grotere appartementen krijgen een vaste parkeerplaats, bewoners van de overige woningen parkeren daar waar plek is. Vanuit de stallingsgarage kunnen bewoners via het centrale trappenhuis de woningen bereiken.

Contact
Bouwveld G wordt ontwikkeld door Bouwbedrijf Noordersluis, in opdracht van Intermaris.
De woningen zijn inmiddels opgeleverd en toegewezen via www.woonmatchwaterland.nl.

Relevante downloads:

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies in. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Lees onze privacy verklaring. Op deze pagina kun je ook altijd je keuze wijzigen.