buurtmakelaar@purmerend.nl | Gineke Slootman 06-12130487

Op bouwveld A11 komen 34 koopappartementen: ‘Het Zuiderterras’. De appartementen, variërend tussen 40 en 120 m2, zijn bedoeld voor verschillende doelgroepen, van starters tot senioren. 

Actuele status Bouwveld A11:

Aanbod:
De appartementen van het Zuiderterras zijn bedoeld voor verschillende doelgroepen, van starters tot senioren. Het Zuiderterras bestaat uit 34 appartementen, een collectieve ‘woonkamer’ en een gebouwde parkeervoorziening. Alle appartementen zijn voorzien van een buitenruimte met zicht op het water van het Noordhollandsch Kanaal, de Nieuwe Singel en het plein aan de zuidzijde. De woningen worden ontwikkeld door Did Vastgoedontwikkeling. De architect is Mopet Architecten.”

Planning:
In het tweede kwartaal van 2019 start de bouw van 34 koopappartementen in Kop West.

Interesse?
Het Zuiderterras is een ontwikkeling van Did Vastgoedontwikkeling, in samenwerking met Aalberts Ontwikkeling en Mopet Architecten. Alle appartementen zijn inmiddels verkocht. Meer informatie vind je op www.woneninhetzuiderterras.nl.

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies in. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Lees onze privacy verklaring. Op deze pagina kun je ook altijd je keuze wijzigen.