buurtmakelaar@purmerend.nl | Gineke Slootman 06-12130487

Bouwveld C  is gelegen aan de westelijke kant van Kop West en is onderdeel van het deelgebied ‘Het Buurtje’. Met het door Stevast Baas & Groen ontwikkelde nieuwbouwplan ‘De Stadstuinen’ wordt Kop West uitgebreid met 62 woningen. 

De Stadstuinen
De Stadstuinen is een nieuwbouwproject met 62 ruime eengezinswoningen verdeeld over zeven onderscheidende woonblokken. De woningen zijn architectonisch individueel vormgegeven en kennen daardoor een grote mate van diversiteit. Door de grote variatie in kleuren baksteen, de fraaie versieringen en subtiel gedecoreerde daklijsten wordt dit individuele karakter versterkt.

De woonblokken omsluiten twee semi verdiepte, overdekte parkeervoorzieningen. In deze parkeervoorziening heeft elke woning zijn eigen parkeerplaats, zo ben je verzekerd van een plek om je auto te parkeren! Een groot deel van de woningen heeft naast de tuin, ook nog een verhoogd terras van circa 35 m² bovenop de parkeervoorziening. Hierdoor ontstaan tuinen tot wel 15 m¹ diep.

Actuele status Bouwveld C:

Alle woningen zijn verkocht en opgeleverd.

Relevante downloads:

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies in. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Lees onze privacy verklaring. Op deze pagina kun je ook altijd je keuze wijzigen.