buurtmakelaar@purmerend.nl | Gineke Slootman 06-12130487

Op bouwveld F voert ontwikkelaar Bebouw Midreth de uitvoering uit van het plan De Open Veste. In De Open Veste komt een grote diversiteit aan woningen met een binnentuin, horeca en een parkeergarage.

De Open Veste is als het ware een ommuurd wijkje, met ongeveer 150 woningen. Er valt nog veel te kiezen in De Open Veste. Je hebt de keuze uit huurwoningen in de vrije sector of koopwoningen. Bij koop gaat het om stadwoningen in drie of vier lagen met een tuin, maisonnettes (twee verdiepingen) en royale penthouses. Alle woningen zijn voorzien van mooie buitenruimtes en beschikken over eigen parkeerplekken. En er wordt een grote binnentuin aangelegd, met open verbindingen naar de omliggende wijken en omgeven door water en groen.

Actuele status Bouwveld F:

Aanbod:
150 woningen. Je hebt de keuze uit huurwoningen in de vrije sector of koopwoningen.

Planning:
De koopovereenkomst voor de grond is getekend. Bébouw Midreth en haar partners starten met de uitwerking van het plan tot een definitief ontwerp. Naar verwachting zal in de tweede helft 2019 de eerste paal de grond in gaan. De Open Veste zal dan eind 2020/begin 2021 klaar zijn voor de toekomstige bewoners.

Interesse en meer informatie
Bekijk www.deopenveste.nl voor meer informatie. Via deze website kun je je ook als belangstellende aanmelden.

 

Relevante downloads:

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies in. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Lees onze privacy verklaring. Op deze pagina kun je ook altijd je keuze wijzigen.