buurtmakelaar@purmerend.nl | Gineke Slootman 06-12130487

Op bouwveld F start ontwikkelaar Bebouw Midreth binnenkort met de bouw van plan ‘De Open Veste’. In De Open Veste worden diverse type woningen en appartementen rondom een gezamenlijke binnentuin gerealiseerd.

In De Open Veste woon je straks omgeven door water en groen en vlakbij het fraaie centrum van Purmerend. Via de Melkwegbrug bereik je eenvoudig het centrum met de fiets of te voet. De Open Veste is een soort moderne veste, een ommuurd wijkje met 171 woningen. Er valt nog veel te kiezen in De Open Veste. Je hebt de keuze uit huurwoningen in de vrije sector of koopwoningen. Bij koop gaat het om 21 stadswoningen in drie of vier lagen met een eigen buitenruimte en 27 luxe drie- en vierkamer appartementen. Alle koopwoningen zijn voorzien van mooie buitenruimtes en beschikken over een eigen parkeerplek in de parkeerkelder. De woningen en appartementen liggen rondom een grote, groene binnentuin.

Actuele status Bouwveld F:

Planning:
Op de bouwlocatie is inmiddels gestart met de eerste werkzaamheden. De totale bouw van De Open Veste duurt ca. 27 maanden. De Open Veste zal in de zomer van 2022 klaar zijn voor de toekomstige bewoners.

Zie voor meer informatie over de werkzaamheden:


Contact

Bekijk www.deopenveste.nl voor meer informatie over de koopwoningen. De inschrijfperiode is inmiddels gesloten.

Ben je geïnteresseerd in een huurwoning? Dan kun je je inschrijven op de website
van Bouwinvest: https://wonenbijbouwinvest.nl/huuraanbod/52/de-open-veste.

 

Relevante downloads: