buurtmakelaar@purmerend.nl | Gineke Slootman 06-12130487

Hier kan het! Bouw je eigen huis in Pleinbuurt Kop West

In Kop West kun je je eigen droomhuis bouwen. In Pleinbuurt komen 20 nieuwe zelfbouwkavels. Pleinbuurt ligt aan de noordzijde van Kop West. De 20 kavels liggen aan vier straatsferen, rondom een gezamenlijk binnenterrein. Elke straat heeft straks zijn eigen woonsfeer, gemoedelijk en tegelijk levendig aan de Neckerstraat en Kromme Wijzend, of rustig en autovrij aan het Plein en Noorderbinnenpad. De 9 kavels aan de Neckerstraat zijn geschikt voor wonen en werken. Hier kunnen mensen hun droomhuis combineren met een bedrijfje aan huis.

4 straatsferen Pleinbuurt

Wonen aan de Kromme Wijzend
Kavels vanaf 130 m2
Vanaf € 122.200,-

De Kromme Wijzend is de entree naar de buurt; gemoedelijk en levendig. Hier zijn twee kavels beschikbaar met een geveltuintje. Je kunt hier een vrijstaande woning bouwen of aan elkaar. De begane grond mag zelfs onder voorwaarden* voor 100% worden bebouwd, zodat werken aan huis of een kangoeroewoning (een combinatie van twee of meer wooneenheden) ook mogelijk is.

Wonen aan het Noorderbinnenpad
Kavels vanaf 149 m2
Vanaf € 136.700,-

Het Noorderbinnenpad is een rustige, autovrije en veilige straat waar je kunt wandelen, joggen of bijpraten met de buren. Autovrij en met verrassende doorkijkjes via de smalle straatjes aan het Noorderbinnenpad. Hier zijn vier kavels met een tuin op het westen beschikbaar, die vrijstaand of aan elkaar gebouwd kunnen worden.

Wonen aan het Plein
Kavels vanaf 124 m2
Vanaf € 111.300,-

Het Plein vormt het hart van Het Buurtje. Een plek waar wordt gewoond, ruimte is voor voorzieningen en buren elkaar kunnen ontmoeten. Het plein is autovrij, dus kinderen kunnen veilig buiten spelen. Achter de woningen komt ook een speelveld. Deze vijf mooie kavels, waarop aaneengesloten moet worden gebouwd, bieden de mogelijkheid om grote woningen te bouwen.

Wonen aan de Neckerstraat
Kavels vanaf 166 m2
Vanaf € 168.100,-

De Neckerstraat is een belangrijke ontsluitingsweg voor Purmerend en een mooie zichtlocatie voor bijvoorbeeld een bedrijf aan huis. Op deze negen ruime kavels met een tuin op het zuiden kan vrijstaand of aan elkaar worden gebouwd, al dan niet in combinatie met een werkfunctie. De begane grond mag onder voorwaarden* 100% worden bebouwd. Op zes kavels wordt op eigen terrein geparkeerd.

*Voor de begane grond is een bebouwingspercentage van maximaal 100% achter de voorgevel mogelijk tot een maximale bouwhoogte van 5m (door middel van een binnenplanse ontheffing van het bestemmingsplan). Zie ook het kavelpaspoort.

Meer informatie over de kavels en de straatsferen van Pleinbuurt vind je in de brochure.

Actuele status Bouwveld D:

Aanbod:
20 kavels voor zelfbouw. (Ook bestaat de mogelijkheid om kavels samen te voegen en te splitsen.)

Beschikbaarheid:
De inschrijving voor de 20 kavels is gesloten op 7 oktober 2017.

Op dinsdag 17 oktober 2017 heeft de notaris opnieuw een loting verricht voor de 20 zelfbouwkavels in Pleinbuurt. Alle inschrijvers krijgen zo spoedig mogelijk bericht over hun volgnummer. Degenen met een volgnummer 1 tot en met 20 krijgen een uitnodiging voor de kavelkiesdag op zaterdag 4 november 2017 in het Grand Café Heel Europa, Genuahaven 48, 1448 KK Purmerend.

Contact
Neem contact op met buurtmakelaar Gineke Slootman van Gemeente Purmerend, bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur op telefoon 06-12130487 of mail naar buurtmakelaar@purmerend.nl.

 

 

Relevante downloads:

Je kunt het bestemmingsplan ook online bekijken. Klik hier.